Oordoppen op maat

Oordoppen op maat 2017-12-27T16:07:16+00:00

Oordoppen dienen voor verschillende doeleinden en bijna altijd ter bescherming van het gehoor. Bij Gehoorprotectie.nl bent u aan het juiste adres voor gehoorbescherming en oordoppen op maat. Het gehoor is één van uw meest kostbare bezitten en heeft gedurende verscheidene activiteiten bescherming nodig.Oordoppen voor elke activiteit

Of het nu gaat om een hobby van u waar hard geluid bij vrij komt, de motorsport of muziek tijdens een evenement, voor elke activiteit beschikken wij over de juiste oordoppen. Naast dat wij een passie hebben voor gehoorbescherming en ons er maximaal voor inzetten om gehoorbeschadiging te voorkomen, kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Wij zetten ons in voor de allerbeste kwaliteit en bieden u een eerlijke prijs voor onze oordoppen op maat.

Oordoppen op maat laten maken?

Wilt u oordopjes op maat laten maken, omdat er tijdens het zwemmen absoluut geen vocht in uw oren mag komen? Of wenst u ’s nachts perfect passende oordoppen, zodat u niet langer last heeft van jeukende oren in de ochtend? Dit geïrriteerde gevoel is verleden tijd wanneer u kiest voor oordoppen op maat.

Tegen écht hard gesnurk zijn speciale oordoppen op maat vereist, waardoor dit ronkende, brommende of zagende geluid gefilterd wordt en u alarmen of andere waarschuwingssignalen uitstekend hoort. Niets is vervelender dat u angstig in slaap valt, omdat u bang bent dat u bij brand niets meekrijgt van het brandalarm. Kiest u voor de oordoppen op maat van Gehoorprotectie.nl, dan bent u ervan verzekerd dat u profijt heeft van een aantal voordelen. De voordelen van oordoppen op maat bij Gehoorprotectie.nl hebben wij hieronder voor u op een rij gezet:

– De oordoppen hebben een perfecte pasvorm en bieden u volop bescherming
– Optimaal draagcomfort
– Antiallergisch materiaal, dus weg met die geïrriteerde en jeukende oren
– Geschikt voor langdurig dagelijks gebruik
– Nauwelijks zichtbaar tijdens het dragen, of wanneer nodig juist wel
– Speciale filters mogelijk, waaronder filters met een vlakke demping
– Verschillende mogelijkheden tot demping, van spraakverstaanbaarheid tot complete afdichting
– De oordoppen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar (tevens transparant)
– Geleverd in een compacte opbergetui
– Wanneer u wenst zijn handgreepjes of touwtjes leverbaar
– Levertijd is ongeveer tien werkdagen (inclusief het aanmeten van uw oordoppen)
– Voor de categorieën Industrie en Communicatie bieden wij speciale staffelprijzen
– Onze producten beschikken over de keurmerken
– Tenminste twee jaar garantie
– Onze producten worden 100% klimaatneutraal geproduceerd

Speciale oordopjes op maat laten maken?

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt ook direct een afspraak maken om uw oordoppen aan te laten meten.